Ramen to Biiru er et japansk-dansk madkoncept, der kommer fra København, Danmark. Vores første restaurant åbnede tilbage i 2015 på Nørrebro. Ramen To Bíiru er siden udvidet til 6 restauranter i Københavnsområdet.
Vores menu består af en bred vifte af både klassiske japanske ramen samt Ramen To Biiru originaler, som du kan parre med nogle af de bedste øl i verden.
Vores restaurant på Enghavevej ligger kun 3 minutters gang fra Enghaveplads, med nem adgang via Metroen.
Åbningstider
Mandag – Søndag: 11:30 – 21:00
(køkkenet lukker kl. 21.00)
Ramen To Biiru er et Japansk ramen koncept, som først åbnede dørene tilbage i 2015 på Nørrebro. Sidenhen har vi åbnet restauranter på Vesterbro, Østerbro, Valby & Frederiksberg.
Vi tilbyder et hav af forskellige ramens, både klassisk japanske, men også vores egne kreationer. Dette inkluderer også 3 veganske optioner. Hvor størstedelen også kan tages med hjem som take-away!
Derudover har vi et bredt sortiment af special øl, både på fad, flasker og dåser, samt japanske sodavand og te.
Har du lyst til TAKE AWAY?
Bestil direkte fra vores hjemmeside, ring på 53 60 79 97 eller stop forbi restauranten. Kom FØR rush-hour, hvis du vil undgå lang ventetid. I kan stoppe forbi på vejen hjem og snuppe lidt mad, som blot skal varmes for at nydes. Instrukser i posen!
Åbningstider
Mandag – Søndag: 12.00 – 21.00
(Køkkenet lukker 20.45)
Classic chicken broth and SHIO-taré (the flavor base for the ramen, salt) topped with thin sliced rich and tender pork neck chashu, spring onions and crispy nori seaweed.
Chicken broth and SHOYU-taré (the flavor base for the ramen, soy-sauce) topped with thin sliced rich and tender pork neck chashu, spring onions, narutomaki (steamed minced fish meat) and flavored bamboo shoots.
Chicken broth added a creamy miso paste. Topped with thin sliced rich and tender pork chashu, pak choi & spring onions.
Chicken broth and spicy miso blend, topped with kakuni (rich fatty pork belly), spring onions and hanjyuku tamago (soft boiled egg). Special feature: choose your spiciness (flavored from dried SHICHIMI chili and chili oil).
Levels 1 – 4.
Chicken & vegetable broth with konbu taré & a sesame / chili blend topping: Minced chili chicken, spring onion & pak choi.
A rich miso based ramen with kakuni, chashu and spicy minced chicken.
Shoyu style broth with chashu, wakame and naruto.
A broth of Kombu (Japanese seaweed), with Shoyu-taré (the flavor base for the ramen, soy-sauce), sesame oil and homemade garlic/ginger oil. Topped with mushrooms, wakame seawees and spring onions.
Our popular spicy miso ramen, in a vegan option. Topped with tofu and marinated mushrooms.
Vegetarian miso ramen, topped with tofu, pak choi and wakame.
A fiery bowl of ramen served in a
hearty chicken broth infused with
zesty Yuzu and spicy chili,crowned
with savoury pork belly and
delicate wakame seaweed –
culinary excitement in every slurp.
Edamame bønner med citron og havsalt
Spicy kimchi
Japansk snack med dampede og marinerede ris, serveret med sprød Nori tang.
Spørg personalet for dagens udvalg
Panerede og friterede rejer serveret med Japansk mayonnaise
Friterede kyllingevinger vendt med Yuzu og miso glaze
Er den eventyrlige historie om en ølelskende dansk matematik- og fysiklærer, der begyndte at eksperimentere med humle, malt og gær i sit lille køkken i København og i dag eksporterer sin håndværksøl til 50 lande verden over. Mikkel Bjergsøs opfindsomme og konstante udvikling af Mikkeller har gjort ham internationalt anerkendt som en af de mest innovative og banebrydende bryggere og iværksættere i verden.
Japansk ramen er omkring 400 år gammel. Fra madboder i Yokohamas Chinatown spredte ramen sig til resten af Japan. Dengang blev kinesisk lamian (trukne nudler) tilpasset til japanske præferencer og kaldt Chuka Soba (kinesiske nudler).
En skål Chuka Soba (ægnudler i en bouillon lavet på kyllingefond krydret med sojasovs) blev populær for sin smag, rimelige pris og hurtige servering. Således blev den japanske soulfood, ramen, født.
Vores formål, ligesom så mange før os, er at sprede ramens varme og dejlige ånd til det kolde nord.
Vi håber at skabe vores egen unikke stil og smag, der vil passe til vores og fremtidige generationer. Vi er altid sultne og arbejder konstant på nye opskrifter.
Vores udgangspunkt er en helt simpel kyllingebaseret base, ligesom den første for små 400 år siden, med et strejf af det moderne Japan og dets fastfood-kultur i kombination med unikke håndværksøl af høj kvalitet, god fornøjelse!