Ramen to Biiru logo

RAMEN TO BÍIRU

Københavns Lufthavn

Om os

Ramen to Biiru er et japansk-dansk madkoncept, der kommer fra København, Danmark. Vores første restaurant åbnede tilbage i 2015 på Nørrebro. Ramen To Bíiru er siden udvidet til 6 restauranter i Københavnsområdet.

Vores menu består af en bred vifte af både klassiske japanske ramen samt Ramen To Biiru originaler, som du kan parre med nogle af de bedste øl i verden.

Vores restaurant ligger i Terminal 2, lige ved siden af Mikkeller CPH Airport Bar.


Åbningstider

MAN – SØN: 06.00 – 21.00
(Åben for Ramen: 10:00 – 20:00)

Om os

Ramen To Biiru er et Japansk ramen koncept, som først åbnede dørene tilbage i 2015 på Nørrebro. Sidenhen har vi åbnet restauranter på Vesterbro, Østerbro & Frederiksberg.

 

Vi tilbyder et hav af forskellige ramens, både klassisk japanske, men også vores egne kreationer. Dette inkluderer også 3 veganske optioner. Hvor størstedelen også kan tages med hjem som take-away!

 

Derudover har vi et bredt sortiment af special øl, både på fad, flasker og dåser, samt japanske sodavand og te.

 

Åbningstider
Mandag – Torsdag: 17.00 – 21.00

Fredag – Søndag: 12.00 – 21.00
(Køkkenet lukker 20.45)

Ramen

Spicy miso ramen

Chicken broth and spicy miso blend, topped with kakuni (rich fatty pork belly), spring onions and hanjyuku tamago (soft boiled egg). Special feature: choose your spiciness (flavored from dried SHICHIMI chili and chili oil).

Levels 1 – 4.

 120,-

Spicy miso ramen

Chicken broth and spicy miso blend, topped with kakuni (rich fatty pork belly), spring onions and hanjyuku tamago (soft boiled egg). Special feature: choose your spiciness (flavored from dried SHICHIMI chili and chili oil).

Levels 1 – 4.

Chicken broth and SHOYU-taré (the flavor base for the ramen, soy-sauce) topped with thin sliced rich and tender pork neck chashu, spring onions, narutomaki (steamed minced fish meat) and flavored bamboo shoots.

 

Miso ramen

Vegetarian miso ramen, topped with tofu, pak choi and wakame.  

 

 

A fiery bowl of ramen served in a

hearty chicken broth infused with

zesty Yuzu and spicy chili,crowned

with savoury pork belly and

delicate wakame seaweed –

culinary excitement in every slurp.

Spicy miso ramen

Chicken broth and spicy miso blend, topped with kakuni (rich fatty pork belly), spring onions and hanjyuku tamago (soft boiled egg). Special feature: choose your spiciness (flavored from dried SHICHIMI chili and chili oil).

Levels 1 – 4.

 120,-

Side orders

Edamame with yuzu juice and salt.

 40,-

 40,-

Gyoza with minced chicken, soya and spring onions (3 pieces).

 55,-

Mushrooms long simmered in soy marination served with garlic oil and spring onions.

 50,- 

Pork long simmered in soy, mirin, and sugar, served with black pepper and spring onion.

 45,-

Fried chicken bits5 pieces of deep fried Chicken Karaage + Mayo

 55,-

Chicken stripes5 pieces panko battered deep fried prawns + Mayo

 65,-

Mikkeller logo

Er den eventyrlige historie om en ølelskende dansk matematik- og fysiklærer, der begyndte at eksperimentere med humle, malt og gær i sit lille køkken i København og i dag eksporterer sin håndværksøl til 50 lande verden over. Mikkel Bjergsøs opfindsomme og konstante udvikling af Mikkeller har gjort ham internationalt anerkendt som en af de mest innovative og banebrydende bryggere og iværksættere i verden.

Autentisk Ramen
af Mikkeller & Uki

Japansk ramen er omkring 400 år gammel. Fra madboder i Yokohamas Chinatown spredte ramen sig til resten af Japan. Dengang blev kinesisk lamian (trukne nudler) tilpasset til japanske præferencer og kaldt Chuka Soba (kinesiske nudler).

En skål Chuka Soba (ægnudler i en bouillon lavet på kyllingefond krydret med sojasovs) blev populær for sin smag, rimelige pris og hurtige servering. Således blev den japanske soulfood, ramen, født.

Vores formål, ligesom så mange før os, er at sprede ramens varme og dejlige ånd til det kolde nord.

Vi håber at skabe vores egen unikke stil og smag, der vil passe til vores og fremtidige generationer. Vi er altid sultne og arbejder konstant på nye opskrifter.

Vores udgangspunkt er en helt simpel kyllingebaseret base, ligesom den første for små 400 år siden, med et strejf af det moderne Japan og dets fastfood-kultur i kombination med unikke håndværksøl af høj kvalitet, god fornøjelse!